GEZOND EN DUURZAAM

Bouwen met hout zorgt voor een optimaal woon- en leefklimaat. De bouwmethode en het gebruik van natuurlijke materialen versterken dit nog eens. Hout ademt, isoleert warmte en geluid en reguleert luchtvochtigheid. Zo is er in een houten woning het hele jaar een comfortabel binnenklimaat. Hout biedt de perfecte oplossing voor beperking van CO2-uitstoot en is duurzame oplossing voor de toekomst van de bouw. Het hout waarmee wij bouwen wordt steeds conform de meest recente kwaliteitseisen en certificering gewonnen.

Voordelen van Houtbouw

Van architect tot turn-key oplevering.

SNEL EN BETROUWBAAR

Omdat de woningen in 3D modellen uitgewerkt worden en vervolgens prefab in de fabriek, zonder weersomstandigheden goed voorbereid geassembleerd worden, kan een woning op de bouwplaats in 2 tot 4 dagen wind- en waterdicht gemaakt worden. Tevens zijn alle installaties volledig voorbereid en kan hierdoor het bouwproces 50% sneller dan de traditionele bouw volbracht worden.

EFFICIENT EN FLEXIBEL

Op het gebied van architectuur biedt het bouwen met hout zeer veel flexibiliteit. Door tijdens de ontwerpfase efficiënt om te gaan met materialen blijven we flexibel en kunnen we een breed scala aan woningen aanbieden. Van recreatie tot nieuwbouwproject, wij zijn úw partner in het efficiënt en stijlvol bouwen met hout.

Houtbouw garandeert niet alleen een aangenaam comfortniveau, het garandeert dus ook een lager energieverbruik.

Bent u geïnteresseerd in ons product neem dan gerust contact met ons op