PARK ÖLAND

24 SEA LODGES

In het zuidelijke deel van het Zweedse eiland Öland, op letterlijk een steenworp afstand van de zee, worden 24 prachtige houten Sea lodges gerealiseerd. Öland is met haar pittoreske dorpen, stenen muren, kastelen en kerken, windmolens en natuurlijk het weidse landschap bijzonder fotogeniek te noemen. Het landschap leent zich uitstekend voor het maken van mooie fietstochten langs ‘exotische’ kustlijnen, bossen en cultureel erfgoed. Het is een resultaat van een duizenden jaren durende interactie tussen mens en natuur. Het typische agrarisch landschap van Zuid-Öland is opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

De sea lodges kenmerken zich door een stoere houten afwerking, grote raampartijen en aan twee zijden een ruime veranda waar het buitenleven lonkt. Op de begane grond van de woning bevindt zich een living met open keuken en een gezellige haard, een badkamer met inloopdouche, een aparte sauna en een slaapkamer met 2-persoons bed. Via een trap bereikt u de tweede verdieping met bergruimte en twee slaapplekken.

Het parkterrein is kleinschalig, maar de kavels zijn bijzonder ruim opgezet. Daardoor is er vanuit iedere living en veranda zicht op het water van de Oostzee. Het park is direct gesitueerd aan een strandje en ligt op loopafstand van het centrum van dorp Mörbylånga met winkels en jachthavens.

Specificaties

Begane grond

1e verdieping

Hier komen de materialen

ARCHITECTUUR

Amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Wilt u meer informatie over dit project?