Park Sanduyn

43 beach lodges

Op een schitterende locatie, aan de noordrand van de Schoorlse Duinen en op een steenworp afstand van de Noordzee wordt Park Sanduyn ontwikkeld. Hier worden 43 prachtige beach lodges gerealiseerd. Modern, comfortabel en relaxt: deze enorm gewilde locatie is dé plek om samen met uw gezin of vrienden heerlijke vakanties door te brengen! Kom volledig tot rust in uw eigen sauna en optionele buitenjacuzzi. Vanaf uw eigen terras loopt u over het schelpenpad via de duinen zo naar het strand.

De moderne beach lodges zijn op het zuiden of zuidwesten georiënteerd, met zicht op de duinen: heerlijk om in de avondzon op het terras te loungen of om te barbecueën in de buitenkeuken. Het terrein is licht geaccidenteerd en iedere woning bevindt zich op een ruime kavel met veel privacy. Het aangrenzende duingebied wordt doorgetrokken op het terrein, met veel lokale begroeiing en hoogteverschillen.

Terras om de woning, buitenkeuken, hangmat, buitendouche, berging voor strandspullen, loungeplekken op het terras of met de voeten in het zand. Overal is aan gedacht en alles is zo ontworpen dat er optimaal van het buitenleven genoten kan worden. De strand- en duinsfeer wordt afgemaakt door de bestaande dennen die kust en zomer uitstralen. Van de entree van het park tot aan de lakens op het bed, alles ademt strand, zee en duinen!

Sanduyn ligt tegen de duinen en vlakbij het Noordzeestrand. Badgasten, golf-, wind- en kitesurfers, ruiters en vele andere gebruikers zullen hun weg vinden op dit nieuwe strand. De breedte van het nieuwe strand en de lagune nodigt uit tot strandsporten als blokarten, buggy-kiten en powerkiten. Wandelaars, vogelaars, natuurfotografen en ieder ander die van dit kustgebied houdt kan vanaf Sanduyn de overweldigende natuur met volle teugen beleven.

Specificaties

Begane grond

1e verdieping

Dakpannen
Facade
Zinken dak

ARCHITECTUUR

De woningen voor Sanduyn zijn ontworpen met als basis het archetype zoals een kind dat zou tekenen. En zadeldak, deur, een raam en een iconische schoorsteen. Er zijn daarop verbijzonderde goten toegevoegd, uitgevoerd als doorlopende horizontale balken ver voorbij de woning met de geïntegreerde privacy schermen, voor een industriële, stoere uitstraling.

Ondanks de bescheiden afmeting is deze recreatiewoning functioneel zodanig ingedeeld dat er voldoende ruimte en comfort voor vier personen aanwezig is. De vide in woonkamer maakt het ruimtelijk gevoel helemaal af en door de grote glazen pui is de woning nauw verbonden met de buitenruimte en kan er volop van het buitenleven genoten worden.

Ruig en grauw duinlandschap weerspiegeld zich in de kleuren en materialisatie op gevels en daken. Er is in basis gekozen voor houten gevelbekleding in vorm van dikke rechthoekige latten met diepe voegen. Er is keuze uit drie varianten van daken; hout, dakpannen en zink. Het kleurpalet is van grijs tot zwart en uit zich in ieder detail. Het hout wordt thermisch behandeld, verduurzaamd en vergrijsd en nog zal door de elementen aangetast worden daarmee de ruwheid van oppervlakte versterken. Zwarte vlakke dakpannen sluiten naadloos aan net als het bijna zwart gepatineerde zink op de andere daken. Goten en balken worden in donker, bijna zwart hout uitgevoerd.

Wilt u meer informatie over dit project?