SANDUYN  SCHOORL AAN ZEE

Op een schitterende locatie, aan de noordrand van de Schoorlse Duinen en op een steenworp afstand van de Noordzee wordt Park Sanduyn ontwikkeld. Hier worden 43 prachtige beach lodges gerealiseerd. Modern, comfortabel en relaxt: deze enorm gewilde locatie is dé plek om samen met uw gezin of vrienden heerlijke vakanties door te brengen!

Bekijk dit project

BORNTAL 
BAD SACHSA - HARZ, DUITSLAND

Aan de rand van het Harzgebergte, in het stadje Bad Sachsa, wordt Park Borntal ontwikkeld. De unieke en gewilde locatie is dé plek om samen met uw gezin of vrienden heerlijke vakanties in Duitsland door te brengen. Fantastische wandel- en mountainbikeroutes en ‘s winters ski- en langlaufmogelijkheden maken van de Harz een ideaal vierseizoenen recreatiegebied. 

Bekijk dit project

NAUT
OUDE TONGE

Op Park Naut, gelegen op het eiland Goeree-Overflakkee, worden 2 typen luxewoningen gerealiseerd: de 6-persoons villa met dakpannen en de 6-persoons villa met zinken dakafwerking. De 32 watervilla’s staan op ruim opgezette kavels met een eigen stookplaats op het grote terras en ieder een grote tuin grenzend aan het water.

Bekijk dit project

ÖLAND
ZWEDEN

In het zuidelijke deel van het Zweedse eiland Öland, op letterlijk een steenworp afstand van de zee, worden 24 prachtige houten Sea lodges gerealiseerd. Öland is met haar pittoreske dorpen, stenen muren, kastelen en kerken, windmolens en natuurlijk het weidse landschap bijzonder fotogeniek te noemen.

Bekijk dit project